AcuGraph® meting

Meet je gezondheid met de AcuGraph®

Acugraph grafiek

Meten = weten

Voor iedere acupunctuurbehandeling wordt een meting met de AcuGraph® gedaan. Dit is een momentopname en geeft aanvullende informatie over jouw gezondheid. Simpel gezegd toont de meting aan hoe jouw lichaam op dat moment functioneert. Doordat we dit voor iedere behandeling doen, kun je de ontwikkelingen in jouw behandeltraject goed volgen.

Hoe werkt het?

Tijdens de meting worden een aantal punten op je handen en voeten doorgemeten. Hier voel je niets van. Direct na de meting is zichtbaar in een grafiek hoe het gesteld is met je energieniveau en stabiliteit. Ook zien we welke systemen kwetsbaar of juist overactief zijn. Samen analyseren we deze meting, omdat er soms extra informatie naar voren komt die ook meegenomen kan worden bij de behandeling. Na de behandeling ontvang je het verslag via de e-mail, waardoor je alles nog eens op je gemak kunt doorlezen en vergelijken met eerdere metingen.

Wat is de AcuGraph?

Gratis meting

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je willen weten wat de meting over jouw gezondheid kan vertellen? Maak dan een afspraak voor een gratis meting. Je kunt hieronder je gegevens invullen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een moment samen in te plannen.    Voor collega therapeuten:

    De AcuGraph is een waardevolle aanvulling, omdat het duidelijk zichtbaar maakt hoe het lichaam functioneert. Ontwikkelingen en veranderingen worden inzichtelijker. Het blijft uiteraard een momentopname, net zoals bij het meten van bloeddruk, maar na verloop van tijd is vaak een bepaald patroon zichtbaar. Ook is het belangrijk om externe factoren mee te nemen in je beoordeling zoals weersveranderingen, emoties, etc. Mocht je overwegen om een AcuGraph aan te schaffen, maar twijfel je of wil je meer informatie? Je bent van harte welkom om eens mee te kijken. Ook kun je de website van Miridia Acupuncture Technology bezoeken: